Consultancy

Consultancy is een breed begrip, vandaar dat wij u graag meer vertellen over één van onze diensten: consultancy. Binnen Roxabo Healthcare  zijn we gespecialiseeerd in drie soorten van advisering, namelijk: business consultancy,  implementatie consultancy en quality assurance. 

Business consultancy
“Sluiten onze processen wel aan bij ons ziekenhuis informatie systeem? Moet mijn pakket zich aanpassen aan ons huidige goedlopende proces of passen we ons proces aan, zodat het pakket dit kan ondersteunen?“ Dat zijn vragen die elk ziekenhuis bezig houdt. Roxabo Healthcare is de partner die hierin met u meedenkt. Door onze kennis over ziekenhuis informatie systemen kunnen wij als geen ander samen met u ervoor zorgen dat het informatie systeem doet wat het moet doen. Op dat moment kan de zorgprofessional zich focussen op zijn kerntaken, namelijk: zorg verlenen aan de patient.  

Implementatie consultancy
Wij spreken de taal van de zorg professional of dit nu een Medisch specialist, Verpleegkundige of een Medisch secretaresse is. Wij weten hoe uw proces eruit ziet en als het proces niet aangepast kan worden naar een werkbare ondersteunende functionaliteit in het ziekenhuis informatie systeem dan kijken we samen met u hoe we er sam
en voor kunnen zorgen dat het ziekenhuis informatie systeem gaat doen wat u ervan verwacht. Door onze pakketkennis kunnen wij op alle fronten u van dienst zijn. Schrijven van een functioneel ontwerp, het inrichten van een ziekenhuis informatie systeem, alles is mogelijk om samen te komen tot het gewenste resultaat.
Van het begin tot het eind van een project staan wij voor u klaar van het adviseren bij het maken van een pakketkeuze tot de acceptatietest en ondersteuning tijdens livegang.


Quality assurance

Projecten in de zorg lopen vaak dynamisch. Timing, kwaliteit en budget moeten goed gemanaged worden en dat kan wel eens een uitdaging zijn. Een goed voorbeeld hiervan is overdracht van project naar beheer. Vaak is er weinig tijd besteed aan goede documentatie tijdens de implementatie of vindt er helemaal geen overdracht plaats. Door onze erva
ring binnen grote en kleine trajecten weten wij de valkuilen te vinden. Door onze proces- en inhoudelijke ICT kennis kunnen wij onafhankelijk van de implementerende partij bekijken of alles voldoet aan de opgegeven projectdoelen en specificaties.